Loading...
Aannemer Leiden 2017-07-18T07:00:31+00:00

Aannemer Leiden

Welkom op de website van Corver Bouw en Onderhoud. Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Leiden? Dan bent u bij mij aan het vakkundige adres!

Aannemer Leiden

Over Corver Bouw en Onderhoud

In 2013 heb ik mijn bedrijf Corver Bouw en Onderhoud opgericht. Een opstartend bedrijf met veel ambities en ervaring. In de loop der jaren heb ik veel werkervaring opgebouwd, waardoor ik met het volste vertrouwen mijn eigen bedrijf heb opgericht. U kunt bij mij terecht voor onder andere:

  • Aanbouw
  • Opbouw
  • Dakkapellen/dakramen
  • Totale verbouwingen
  • Restauratie
  • Renovatie
Aannemer Leiden

Werkwijze

Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij mij. De klant is koning, uw wensen staan centraal. Voordat ik voor u aan de slag ga, kom ik graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Na onze kennismaking stuur ik u een offerte met een duidelijke prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan ga ik snel aan de slag met de werkzaamheden. Als klusser in regio Leiden werk ik volgens duidelijke afspraken en een goede planning. Betrouwbaarheid is een kernwaarde die ik nastreef. Alles is geregeld wat betreft garantie en verzekeringen.

Neem contact met mij op

Heeft u een klus in het verschiet waarvoor u een aannemer in regio Leiden kunt gebruiken? Neem contact met mij op via de telefoon of mail. Ik denk met u mee en geef u graag advies over de benodigde werkzaamheden om het beste eindresultaat te krijgen. Ik ben gevestigd in Oegstgeest, maar kom zeker naar Leiden om een klus uit te voeren.

Benieuwd wat ik als aannemer in regio Leiden voor u kan betekenen? Wacht niet langer en pak de telefoon of stuur mij een mailtje. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk antwoord te geven op uw mail.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest