Loading...
Aannemer Oegstgeest 2017-07-17T14:19:22+00:00

Aannemer Oegstgeest

Heeft u een grote klus in de planning staan waarvoor u een aannemer in Oegstgeest zoekt? Corver Bouw en Onderhoud pakt uw klus grondig en vakkundig aan. Een perfect eindresultaat is het enige wat telt.

Aannemer Oegstgeest
Aannemer Oegstgeest

Over mij

In 2013 startte ik, Dries Corver, met Corver Bouw en Onderhoud. Inmiddels heb ik als aannemer in Oegstgeest jarenlange ervaring op het gebied van bouw- verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. U kunt bij mij terecht voor zowel kleine als grote projecten. Zo kunt u mij bijvoorbeeld inschakelen voor een op- of aanbouw, het plaatsen van dakkapellen en dakramen, restauratie, renovatie en complete verbouwingen. Om een goede aanpak en duidelijk kostenplaatje te kunnen opstellen, kom ik graag bij u langs. Zo kan ik de situatie met mijn eigen ogen bekijken en beoordelen. Op basis van onze eerste kennismaking, maak ik een overzicht van de te verrichten werkzaamheden en stuur ik u een offerte. Zo is het duidelijk voor u wat er gaat gebeuren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Uw klus in vakkundige handen

Grote of kleine klus? Bij Corver Bouw en Onderhoud, aannemer in regio Leiden, is uw klus in vakkundige handen. Uw wensen staan centraal. Een duidelijke aanpak en een persoonlijke benadering zijn twee kernwaarden die ik nastreef. Betrouwbaarheid en kwaliteit daar gaat het om. Uitkijken naar een prachtig eindresultaat.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt mij bellen of mailen. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest