Loading...
Aannemersbedrijf Leiden 2017-07-17T14:41:39+00:00

Aannemersbedrijf Leiden

Welkom bij Corver Bouw en Onderhoud! U bent op deze website terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een aannemersbedrijf in Leiden. U kunt mij inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van bouw-, verbouw- en onderhoud.

Aannemersbedrijf Leiden
Aannemersbedrijf Leiden

Thuis in allerlei soorten werkzaamheden

Of u nu een aannemer, kozijnspecialist, dakspecialist of een elektricien in Oegstgeest en omgeving zoekt, bij Corver Bouw en Onderhoud bent u aan het juiste adres! Mijn werkgebied is als aannemersbedrijf Leiden en omgeving. U kunt bij mij terecht voor: opbouw, aanbouw, het plaatsen van dakkapellen en dakramen, restauratie, renovatie en complete verbouwingen. Complexe en niet complexe klussen, ik ga graag voor u aan de slag.

Waarom kiezen voor Corver Bouw en Onderhoud?

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke benadering
  • Kwaliteit
  • Duidelijke afspraken en planning

Als aannemersbedrijf in Leiden heb ik al diverse klussen mogen uitvoeren. Ieder project is uniek en vereist een andere aanpak. Om een goed plan van aanpak te kunnen maken, kom ik graag eerst bij u langs. Zo krijg ik een goed beeld van de daadwerkelijke situatie en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om tot het gewenste eindresultaat te komen. Vervolgens stuur ik u een passende offerte op. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend! Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ik houd me aan de gemaakt afspraken en werk volgens een strakke planning, zo kunt u met een gerust hart uitkijken naar het eindresultaat.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Meer weten over mijn werkwijze en diensten? Of direct een offerte opvragen? Neem dan contact met mij op. U kunt mij bereiken via de telefoon of de mail.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest