Loading...
Klusbedrijf Leiden 2017-07-17T14:14:57+00:00

Klusbedrijf Leiden

Een goed klusbedrijf in Leiden… Waar vind ik die? Maak kennis met Corver Bouw en Onderhoud, een klusbedrijf in Oegstgeest. Gewapend met een grote portie ambitie en ervaring pak ik elke klus vakkundig aan.

Klusbedrijf Leiden
Klusbedrijf Leiden

Een uitstekend eindresultaat

Bij Corver Bouw en Onderhoud kunt u terecht voor al uw bouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Dankzij jarenlange ervaring, weet ik elke klus op een juiste wijze uit te voeren. Net als u streef ik naar een uitstekend eindresultaat. Iedere klus vraagt een andere aanpak en kennis. Ik kom graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Op die manier kan ik een goed plan van aanpak opstellen en een duidelijk kostenplaatje naar u toesturen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Duidelijke afspraken, goede communicatie en een juiste planning, dat is wat mij als klusbedrijf in regio Leiden verder kenmerkt.

Waarvoor kunt u bij Corver Bouw en Onderhoud terecht?

Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van bouw, verbouw en onderhoud. Denk aan:

  • Aan- en opbouw
  • Dakkapellen en dakramen
  • Totale verbouwingen
  • Restauratie en renovatie

Heeft u een ander soort klus? Neem vooral even contact met mij op, dan bespreken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Ik hoor graag van uw plannen!

Bij Corver Bouw en Onderhoud is uw klus in goede handen. Als klusbedrijf in regio Leiden voer ik niet alleen uit, maar denk ik ook zeker met u mee, zodat we samen tot het resultaat komen dat u verwacht. Ik hoor graag uw plannen! Neem nu contact met mij op via de telefoon of de mail.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest