Loading...
Klusser Leiden 2017-07-18T07:07:03+00:00

Klusser Leiden

Op zoek naar een goede klusser in regio Leiden die graag de handen uit de mouwen steekt? Maak kennis met Corver Bouw en Onderhoud, voor al uw bouw- verbouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Klusser Leiden

Voor welke klussen kunt u mij inschakelen?

Heeft u te maken met een gehele verbouwing of een kleine klus? Hoe groot of klein uw klus ook is, u wilt dat deze goed wordt uitgevoerd. Daarvoor bent u bij Corver Bouw en onderhoud, klusbedrijf in regio Leiden, aan het juiste adres. U kunt bij mij terecht bij allerlei werkzaamheden, zoals:

  •  Aanbouw
  • Opbouw
  • Dakkapellen/dakramen
  • Totale verbouwingen
  • Restauratie
  • Renovatie

Heeft u een ander soort klus? Dan hoor ik dit graag. We kijken dan samen wat ik voor u kan betekenen.

Klusser Leiden

Over Corver Bouw en Onderhoud

Sinds 2013 is Corver Bouw en Onderhoud uw klusser in regio Leiden. Dankzij jarenlange ervaring en kennis kan ik, Dries Corver, iedere klus op een professionele wijze uitvoeren. Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, kom ik graag bij u langs. Op die manier kan ik een helder plan opstellen met een duidelijk kostenplaatje. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over Corver Bouw en Onderhoud, klusser in regio Leiden? Neem dan contact op via de telefoon of de mail. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Ik bespreek graag uw wensen tijdens een persoonlijke kennismaking. Daarna ontvangt u een offerte, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest